• USD 32,38
  • EUR 34,75
  • ALTIN 2.434,66
  • BİST100 10.049
  • BTC 62.850

Afyonkarahisar Haberleri

Afyonkarahisar haberleri ve güncel Afyonkarahisar gelişmeleri, Afyonkarahisar ile ilgili tüm video, Afyonkarahisar fotoğrafları ve Afyonkarahisar haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Afyonkarahisar'da trafikte çıkan yol verme kavgasında bir şahıs kendisi ile birlikte 3 kişiyi tabancayla vurdu. Yaralılardan birisinin kavga esnasında tabancadan...

Gündem

Afyonkarahisar'da yolcu treni, hemzemin geçitte TIR'a vurdu. Kaza sonucunda TIR'ın sürücüsü yaralandı...

Güncel

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde refüje çarparak şarampole devrilen otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Gündem

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bir otomobil refüje çarparak şarampole devrildi. Otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Gündem

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 31 Mart seçimlerinden önce söz verdiği gibi mal varlığını kamuoyuyla paylaştı.

Güncel

Afyonkarahisar’da izinsiz haşhaş eken 4 kişi jandarma gözaltına alınırken, 33 bin 720 kök izinsiz haşhaş bitkisi ise imha edildi.

Güncel

Afyonkarahisar'da dövüldüğü ve çarşafla boğulmaya çalışıldığı tespit edilen müzisyen Hasan Açıkgöz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Güncel

Afyonkarahisar’da polis tarafından bir eve yapılan baskında kova içerisine ekili vaziyette 119 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Gündem

Afyonkarahisar'da mezarlıkta ot yakma tartışması çıkması üzerine 46 yaşındaki Uzman Çavuş K.K. iki kişiye kurşun yağdırdı.

Genel

- Afyonkarahisar'da hastalık sürecinde yazdığı iki çocuk kitabını söyleşilere katıldığı okullarda öğrencilere hediye eden Havva Erkasap Koçak, sağlığın ve okumanın...

Genel
Güncel

Yolcu otobüsü ile Muğla’dan, Ankara’ya giden ve iş yeri soymaktan 3 yıl 10 ay 3 gün hapis cezası ile aranan...