• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Antrenman Haberleri

Antrenman haberleri ve güncel Antrenman gelişmeleri, Antrenman ile ilgili tüm video, Antrenman fotoğrafları ve Antrenman haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Irdning bölgesinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transfer Elias Jelert de takımla ilk antrenmanına çıktı.

Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, ilk çalışmasını takımdan ayrı gerçekleştirdi.

Spor

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdürdü.

Spor

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor
Spor
Spor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında yarın sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında 26 Mayıs Pazar günü sahasında İstanbulspor yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Süper Lig'in 36. haftasında 12 Mayıs Pazar günü Fatih Karagümrük'le deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Spor

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayarak, kampa girdi.

Spor

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 35. haftasında 3 Mayıs Cuma günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.