• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.752

Avrupa Güreş Şampiyonası Haberleri

Avrupa Güreş Şampiyonası haberleri ve güncel Avrupa Güreş Şampiyonası gelişmeleri, Avrupa Güreş Şampiyonası ile ilgili tüm video, Avrupa Güreş Şampiyonası fotoğrafları ve Avrupa Güreş Şampiyonası haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Işıl Zeybek, Avrupa Güreş Şampiyonası kadınlar 72 kiloda altın madalya kazanan Nesrin Baş’a...

Spor

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon olan Serbest Güreş Milli Takımı, Ankara'da coşkuyla karşılandı.

Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Feyzullah Aktürk, gümüş madalyanın sahibi olan Soner...

Spor

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden Taha Akgül, serbest stil 125 kiloda altın madalya kazandı.

Spor

Milli güreşçi Feyzullah Aktürk, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 92 kiloda altın madalya kazandı.

Spor

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporculardan Soner Demirtaş gümüş, Osman Göçen ise bronz madalya kazandı.

Spor

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 72 kiloda mücadele eden milli sporcu Nesrin Baş, altın madalya elde etti.

Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa şampiyonu olan Nesrin Baş ile bronz madalya kazanan Zeynep Yetgil'i tebrik etti.

Spor

Ay-yıldızlı ekip, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalyayla takım halinde ikinciliği elde etti.

Spor

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 57 kiloda Muhammet Karavuş, Gürcistan'dan Roberti Dingashvili'yi yenerek finale yükseldi.

Spor

Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Yasemin Adar Yiğit, kadınlar 76 kiloda altın madalya kazandı.

Spor

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu, kadınlar 68 kiloda altın madalya kazandı.