• USD 32,22
  • EUR 35,02
  • ALTIN 2.503,30
  • BİST100 10.740
  • BTC 71.097

Bakan fidan Haberleri

Bakan fidan haberleri ve güncel Bakan fidan gelişmeleri, Bakan fidan ile ilgili tüm video, Bakan fidan fotoğrafları ve Bakan fidan haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Bakan Fidan, "İsrail'in binlerce masum Filistinliyi sistematik bir şekilde sadece bir gün için değil yedi aydır sistematik bir şekilde öldürmesi,...

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından kabul edildi.

Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Abu Dabi'de Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid Al Nahyan ile bir görüştü.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan  Endonezya Dışişleri Marsudi ile ortak basın toplantısında ''İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olma kararı aldık' dedi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile Riyad'da bir araya geldi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile bir araya geldi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis ile İngiltere'nin başkenti Londra'da görüştü.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilecek İslam İşbirliği ve Arap Ligi'nin oluşturduğu Temas Grubu toplantısına katılacak.

Gündem

Bakan Fidan, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti. Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi Nezdinde Daimi Temsilciliği görevi,...

Gündem

Bakan Fidan, İstanbul'da Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters ile bir araya gelecek.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakovic ile ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmelere dair telefonda görüştü.