• USD 32,34
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.379,39
  • BİST100 10.253
  • BTC 61.800

Bakasetas Haberleri

Bakasetas haberleri ve güncel Bakasetas gelişmeleri, Bakasetas ile ilgili tüm video, Bakasetas fotoğrafları ve Bakasetas haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Trabzonspor'dan ayrılarak Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas'ın maliyeti belli oldu. Yunan ekibi, 1 milyon avro bonservis bedeli...

Spor

Trabzonspor'un daha önce ayrılığını KAP'a bildirdiği Anastasios Bakasetas için yeni kulübü Panathinaikos da resmi açıklamayı yaptı.

Spor

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'dan ayrılan Anastasios Bakasetas, bordo-mavili takımda 122 resmi maçta attığı 33 golle mevcut kadroda en çok...

Spor

Son dakika Trabzonspor haberleri.. Bordo-mavili kulüp, Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas'ın transferi konusunda Panathinaikos ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.

Spor

Trabzonspor'dan Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer olması beklenen Bakasetas, maç sonunda taraftarlarla vedalaştı.

Spor

Trabzonspor ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelecekler. İki takımın yıldız futbolcuları Mauro Icardi ve Anastasios Bakasetas'ın...

Spor

Son dakika Trabzonspor haberleri... Bordo-mavili ekip, ligde hafta sonu oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Spor

Son dakika Trabzonspor haberleri... Bordo-mavili takımda Anastasios Bakasetas bilmecesi sona eriyor. Yunan basını, Bakasetas'ın yeni takımını açıkladı.

Spor

Trabzonspor'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, Bitexen Antalyaspor maçı kadrosuna alınmadı.

Spor

Son dakika Trabzonspor haberleri... Nenad Bjelica ile sezona hayal kırıklığı ile başlayan Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın gelişiyle güneşli günleri gördü. Fırtına,...

Spor

Son dakika Beşiktaş haberleri... Siyah-beyazlı ekip, Trabzonspor'un başarılı orta sahası Anastasios Bakasetas için girişimlere başladı.

Spor

Son dakika Trabzonspor haberleri... Paul Onucahu'ya alternatif arayan bordo-mavililer, Salernitana'nın Norveçli golcüsü Eric Botheim'ı gündemine aldı.