• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.350

Bayer Leverkusen Haberleri

Bayer Leverkusen haberleri ve güncel Bayer Leverkusen gelişmeleri, Bayer Leverkusen ile ilgili tüm video, Bayer Leverkusen fotoğrafları ve Bayer Leverkusen haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Bundesliga'da şampiyonluğu garantileyen Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Futbol kariyeri başarılarla dolu Xabi Alonso, Bayer Leverkusen'i tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyarak teknik direktörlük kariyerine de parlak bir giriş yaptı.

Spor

Bundesliga'nın 29. haftasında Bayer Leverkusen, Werder Bremen'i 5-0 mağlup ederek sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor

Almanya Ligi'nin (Bundesliga) 28. haftasında alınan sürpriz sonuçlar sonrası Bayer Leverkusen şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Spor

Bayer Leverkusen, Almanya Kupası'nda Fortuna Düsseldorf'u 4-0 yenerek finale yükseldi.

Spor

Bundesliga'da Bayer Leverkusen, Bayern Münih'le puan farkını 13'e yükseltti. Leverkusen, ligde kalan 7 maçından 3'ünü kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor

Bayer Leverkusen, son dakikalarına mağlup girdiği müsabakada Hoffenheim'ı 2-1 yendi ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Spor

Teknik adam için arayışlarını sürdüren Bayern Münih'te onursal başkan Uli Hoeness, "Alonso'nun gelmesi pratikte imkansız olmasa da çok zor.'' şeklinde...

Spor

Bayer Leverkusen'de tarihi bir sezon geçiren İspanyol teknik adam Xabi Alonso'nun adı şimdiden dünya devleriyle anılmaya başladı.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen 2-2 biten ilk maçın rövanşında evinde Karabağ karşısında 2-0 geri düşmesine karşın uzatma dakikalarına 2-1...

Spor

Bundesliga'nın 25. haftasında lider Bayer Leverkusen, sahasında Wolfsburg'u 2-0 yendi.

Spor

Bundesliga'da Bayer Leverkusen, konuk olduğu Köln'ü 2-0 yendi. Xabi Alonso'nun ekibi Bayern Münih ile arasındaki puan farkını 10'a çıkardı.