• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.380

Berlin Haberleri

Berlin haberleri ve güncel Berlin gelişmeleri, Berlin ile ilgili tüm video, Berlin fotoğrafları ve Berlin haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Almanya'nın İsrail'e verdiği askeri desteği durdurması için Uluslararası Adalet Divanında (UAD) açtığı davanın ilk günkü duruşmasında Nikaragua hukuk heyeti, Berlin...

Dünya

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan, barış anlaşması müzakereleri çerçevesinde Almanya'nın başkenti Berlin'de bir araya...

Dünya

Almanya'nın başkenti Berlin'de, 26 Eylül 2021'de Federal Meclis için yapılan genel seçimlerde yaşanan aksaklıklar nedeniyle seçimler kısmen tekrarlandı.

Dünya

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023'deki Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Berlin'de anma etkinliği düzenlendi.

Dünya

Berlin yönetimi, Gazze'ye İsrail saldırılarının bölgedeki güvenlik durumunu değiştirdiğini düşünüyor. Suudi Arabistan'a uygulanan Eurofighter tedarikiyle ilgili yasağın kaldırılması gündeme geldi.

Spor

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann: "Türk Milli Takımı cesurca oynuyor ve kaleye doğrudan yolu seçiyor” dedi.

Spor

Almanya ile yarın Berlin'de karşı karşıya gelecek olan Türkiye A Milli Futbol Takımı, maçın hazırlıklarını bitirdi.

Spor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella: "Burada çok sayıda Türk vatandaşı yaşıyor, onları da gerçekten gururlandırmak istiyoruz" dedi.

Spor

Almanya Milli Futbol Takımı'nın 18 Kasım Cumartesi günü Türkiye ile yapacağı özel maç öncesi aday kadrosu belli oldu.

Spor

A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ve Galler maçları için belirlenen aday kadrosu açıklandı.

Gündem

Almanya hükümet sözcüsü, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un 17 Kasım Cuma günü Berlin'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştireceğini duyurdu.

Dünya

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, hükümetinin, Gazze'deki durumun büyük bir bölgesel çatışmaya dönüşmesini önlemek için diplomatik çabalarını sürdüreceğini söyledi.