• USD 32,21
  • EUR 35,07
  • ALTIN 2.525,49
  • BİST100 10.741
  • BTC 66.685

Bournemouth Haberleri

Bournemouth haberleri ve güncel Bournemouth gelişmeleri, Bournemouth ile ilgili tüm video, Bournemouth fotoğrafları ve Bournemouth haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

İngiltere Premier Lig'de Bournemouth, milli futbolcu Enes Ünal'ın birer gol ve asistle oynadığı maçta Brighton'ı 3-0 yendi.

Spor

İngiltere Premier Lig'de milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği Bournemouth, Luton Town'ı 3-0 geriden gelerek 4-3 mağlup etti.

Spor

Premier Lig'de milli futbolcu Enes Ünal'ın uzatma dakikalarında gol attığı maçta Bournemouth, Sheffield United ile 2-2 berabere kaldı.

Spor

Avrupa'ya ilk adımını Bursaspor'dan Manchester City'e transfer olarak atan Enes Ünal, Premier Lig takımlarından Bournemouth'a transfer oldu.

Spor

Premier Lig'in 20. haftasında Tottenham, sahasında Bournemouth ile karşı karşıya geldi. Londra ekibi, karşılaşmayı kazandı.

Spor

Premier Lig'de Bournemouth 19. hafta maçında evinde Fulham'ı 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla ev sahibi ekip puanını 22'ye yükseltti.

Spor

Bournemouth ile oynadıkları mücadelenin 59. dakikasında fenalaşarak yere yığılan Luton Town'ın kaptanı Tom Lockyer'in tedavisi tamamlandı.

Spor

Luton Town kaptanı Tom Lockyer, Bournemouth maçının 65. dakikasında yere yığıldı. Yaşanan bu talihsiz olayın ardından müsabaka ertelendi.

Spor

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Manchester United, İngiltere Premier Lig maçında konuk ettiği Bournemouth'a 3-0 mağlup oldu.

Spor

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, konuk ettiği Bournemouth'u 6-1 mağlup etti.