• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.350

Bundesliga Haberleri

Bundesliga haberleri ve güncel Bundesliga gelişmeleri, Bundesliga ile ilgili tüm video, Bundesliga fotoğrafları ve Bundesliga haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Bundesliga'da kümede kalma savaşı veren Bochum, 31. hafta maçında ağırladığı Hoffenheim'ı 3-2 mağlup ederek altın değerinde üç puanı hanesine yazdırdı.

Spor

Bundesliga'da şampiyonluğu garantileyen Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Leipzig, Bundesliga'nın 30. haftasında deplasmanda Heidenheim'ı 2-1 mağlup etti.

Spor

Bundesliga'da Bayern Münih, deplasmanda Union Berlin'i 5-1 mağlup etti.

Spor

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın da gol attığı maçta, konuk ettiği Mönchengladbach'ı 4-3 mağlup etti.

Spor

Arsenal ve Liverpool'un yenildiği haftada Luton Town'ı mağlup eden Manchester City, Premier Lig'de liderliği ele geçirdi.

Spor

Freiburg, Bundesliga'nın 29. haftasında deplasmanda Darmstadt'ı 1-0 mağlup etti.

Spor

Şampiyonluk yolunda havlu atan Bayern Münih, Bundesliga'nın 29. haftasında ağırladığı Köln'ü 2-0 mağlup etti.

Spor

Avrupa'nın 4 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig) ve İtalya'daki (Serie A) maçlara hafta sonu...

Spor

Almanya Ligi'nin (Bundesliga) 28. haftasında alınan sürpriz sonuçlar sonrası Bayer Leverkusen şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Spor

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga) ve İtalya'daki (Serie A)...

Spor

Bundesliga'da Bayer Leverkusen, Bayern Münih'le puan farkını 13'e yükseltti. Leverkusen, ligde kalan 7 maçından 3'ünü kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.