• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.000

Cenaze Haberleri

Cenaze haberleri ve güncel Cenaze gelişmeleri, Cenaze ile ilgili tüm video, Cenaze fotoğrafları ve Cenaze haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün hayatını kaybeden Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katılım sağladı.

Güncel

Adana'nın Karaisalı ilçesinde uçuruma düşen minibüste hayatını kaybeden 4 tarım işçisi, memleketleri Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yan yana toprağa verildi.

Güncel

Mersin'in Mut ilçesinde aracıyla cenazeye giderken şarampole yuvarlanan araç sürücüsü hayatını kaybetti. Şahsın, direksiyon başında kalp krizi geçirdiği ileri sürüldü.

Güncel

Türk halk müziğinin sevilen sesi, TRT'nin ünlü sanatçılarından Şakir Öner Günhan(82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Dünya

Rusya'nın Ukrayna'ya 99 askerin cenazesini iade ettiği bildirildi.

Gündem

Hatay’ın İskenderun ilçesinde muhtar Özcan Kaya, ‘Cenaze evinde yemek yenmez, yemek götürülür’ diyerek mahallenin her yerine cenaze yemeğinin kaldırıldığını belirten...

Genel
Genel
Genel

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir binanın üçüncü katındaki balkondan düşerek hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuğun cenazesi toprağa verildi.

Gündem

İstanbul Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü.

Gündem

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, takdir toplayan bir harekete imza atarak CHP'nin adayı...

Gündem

Aralarında "Kara Murat" ve "Malkoçoğlu"nun da olduğu 250'nin üzerinde filmde imparator, rahip ve kral gibi rollerde oynayan Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi...