• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.350

Cenin Haberleri

Cenin haberleri ve güncel Cenin gelişmeleri, Cenin ile ilgili tüm video, Cenin fotoğrafları ve Cenin haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentinde 1 çocuğu öldürdüğü, biri ağır 2 Filistinliyi yaraladığı belirtildi.

Genel

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentine düzenlediği baskında 2 Filistinliyi yaraladı.

Güncel

İstanbul Sultangazi'de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki parkta bulunan cenin polis ekiplerini harekete geçirdi. Kutu içerisinde bulunan cenin incelenmek...

Dünya

İsrail özel kuvvetleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Mülteci Kampı'nda çıkan çatışmada 3 Filistinliyi öldürdü.

Dünya

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentine insansız hava aracı (İHA) ile düzenlediği saldırıda 6 Filistinli hayatını kaybetti.

Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cenin Mülteci Kampı’na baskın yapan İsrail askerleri ile ilgili "İsrail...

Gündem

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "İsrail askerlerinin (Cenin'de) bir camiye girerek, ibadethanenin kutsallığını hiçe sayan provokasyonlarını şiddetle kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

Dünya

İsrail ordusunun, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin kentinde düzenlediği insansız hava aracı (İHA) saldırısında, 2 Filistinli yaşamını yitirdi.

Dünya

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentine yönelik saldırılarına, genişleterek devam etti.

Dünya

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın Cenin kentine düzenlediği baskında aralarında kadın ve çocuğun da bulunduğu 7 kişiyi yaraladı, en...

Dünya

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentine düzenlediği baskında 2 Filistinliyi öldürdüğü, 7 kişiyi yaraladığı bildirildi.