• USD 32,24
  • EUR 35,17
  • ALTIN 2.468,08
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.250

Corendon Alanyaspor Haberleri

Corendon Alanyaspor haberleri ve güncel Corendon Alanyaspor gelişmeleri, Corendon Alanyaspor ile ilgili tüm video, Corendon Alanyaspor fotoğrafları ve Corendon Alanyaspor haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

MKE Ankaragücü ile Corendon Alanyaspor, Süper Lig'in 35. haftanın açılış maçında 1-1 berabere kaldı.

Spor

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Corendon Alanyaspor'da Yardımcı Antrenör Orhan Çıkırıkçı, değerli bir 3 puan...

Spor

Corendon Alanyaspor yardımcı antrenörü Orhan Çıkırıkçı, iyi mücadele ettikleri karşılamada skor ne olursa olsun oyuncularıyla gurur duyduklarını söyledi.

Spor

Trendyol Süper Lig'e verilen milli arada Corendon Alanyaspor, Curaçao Milli Futbol Takımı ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Corendon Alanyaspor, 9 Mart Cumartesi günü EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 4 Mart Pazartesi günü Trabzonspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Corendon Alanyaspor, 25 Şubat Pazar günü VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Corendon Alanyaspor, Mısırlı forvet oyuncu Ahmed Hassan ile sözleşme imzaladı.

Spor

Corendon Alanyaspor, sezon başında kadrosuna kattığı Sergio Cordova'yı Rusya takımlarından Sochi'ye kiraladı.

Spor

Corendon Alanyaspor, Nottingham Forest forması giyen Güney Koreli santrfor Ui-jo Hwang ile anlaştı.

Spor

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 2-1 kaybettikleri Kasımpaşa maçında hak ettikleri galibiyeti alamadıklarını söyledi.

Spor

Atakaş Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, son dakikada 3 puanı kaçırdıklarını söyledi.