• USD 32,36
  • EUR 34,72
  • ALTIN 2.435,85
  • BİST100 9.986
  • BTC 62.200

Feribot Haberleri

Feribot haberleri ve güncel Feribot gelişmeleri, Feribot ile ilgili tüm video, Feribot fotoğrafları ve Feribot haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Yalova-Yenikapı feribotunda onlarca araç dalgalara vurdu. Dev dalgalar onlarca araca zarar verdi.

Güncel

Ramazan Bayramı’nda D100 Karayolu ile Gebze Eskihisar’daki feribot iskelesini kullanan sürücüler kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Yalova’ya gidecek olan araç sürücüleri turnike...

Güncel

Ege Denizi'nin kuzeyindeki fırtına nedeniyle Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Güncel

Yunanistan'ın İstanköy Adası'ndan Muğla'nın Bodrum ilçesine giden feribot, deniz ortasında arıza yaptı. Gemi, bir buçuk saat sonra Bodrum’a gelebildi.

Güncel

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Genel

Çanakkale Boğazı'nda etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Çanakkale-Eceabat hattındaki 2 sefer iptal edildi.

Gündem

Marmara Denizi'nde Balıkesir'e bağlı olan adalara yarın feribot seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacağı bildirildi.

Dünya

Tayland’da kıyıdan yaklaşık 7 km mesafede motor arızası nedeniyle su almaya başlayan feribotta bulunan 70 yolcu son anda kurtarılırken feribot...

Güncel

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Dünya

Kenya'da bir kadının 8 aylık bebeğini feribottan denize attığı iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi. Bebeğin çevredekiler tarafından kurtarıldığı ve tedavi altına...

Gündem

Çanakkale'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle 4 Aralık Pazartesi (bugün) Gökçeada'ya yapılması planlanan feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Gündem

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.