• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.350

Füze Haberleri

Füze haberleri ve güncel Füze gelişmeleri, Füze ile ilgili tüm video, Füze fotoğrafları ve Füze haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

ABD Dışişleri Bakanlığı, Polonya ve Hollanda'ya gelişmiş antiradyasyon güdümlü füze (AARGM-ER) satışının onaylandığını duyurdu.

Dünya

Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi (Doğu Denizi) yönünde balistik füze fırlattığını bildirdi.

Dünya

İsrail, sabaha karşı İran’a füze saldırısı gerçekleşti. Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre İran’ın İsfahan kentindeki havalimanı ve çevresinde patlama sesleri...

Gündem

Dün akşam saatlerinde İran’ın İsrail üzerine başlattığı İHA ve füze saldırıları Hakkari’nin Yüksekova ilçesi ve Esendere Beldesi'nin üzerinden geçerken görüntülendi.

Dünya

İran’ın İsrail’e yönelik saldırılarında kamikaze ve İHA’ların yüzde 99’unun İsrail tarafından ele geçirildiği bildirildi.

Dünya

Aden Körfezi'nde bir geminin yakınına füze isabet ettiği aktarılırken gemide herhangi bir hasarın veya mürettebatta yaralanmanın olmadığını belirtti.

Savunma Sanayi

Türk savunma sanayi büyümeye ve gelişmeye devam ederken, dünyanın gözü kulağı ülkemizin üzerinde. Dünya basını Akıncı'nın, yerli üretim Roketsan Çakır...

Dünya

Kuzey Kore hipersonik füze geliştirmede ilerleme kaydettiklerini açıkladı.

Dünya

Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi (Doğu Denizi) yönüne üç balistik füze fırlattığını duyurdu.

Dünya

Yemen açıklarında Yunanistan’a ait True Confidence adlı yük gemisi füzeyle vuruldu. Saldırıda kayıp ve yaralıların olduğunu söyleniyor.

Savunma Sanayi

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile orta irtifa hava savunma füze sistemi HİSAR-O ile ilgili bilgi verdi.

Dünya

Hizbullah Hareketi, İsrail'in kuzeyindeki askeri hava üssünü gün içinde ikinci kez hedef aldı.