• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.900

Gençlerbirliği Haberleri

Gençlerbirliği haberleri ve güncel Gençlerbirliği gelişmeleri, Gençlerbirliği ile ilgili tüm video, Gençlerbirliği fotoğrafları ve Gençlerbirliği haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği, Erzurumspor Futbol Kulübü'nü 2-0 yenerek play-off için kritik bir galibiyete imza attı.

Spor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü ile oynadıkları maçta bariz hakem hatasının yaşandığını savunarak, VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti.

Spor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ise üzgün olduklarını ve hak etmedikleri bir yenilgi yaşadıklarını söyledi.

Spor

Gençlerbirliği, sezon başı Stoke City tarafından serbest bırakılan Peter Etebo ile anlaşmaya vardı.

Spor

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği Adanaspor mücadelesi 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Spor

Gençlerbirliği, FIFA'ya başvuran 6 eski futbolcusunun tüm borçlarını ödeyerek, kulübün transfer yasağı almasını engelledi.

Spor

Trendyol 1. Lig'de son iki maçını kazanan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, "Play-off grubunun içine...

Spor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti.

Spor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde Nijeryalı Olarenwaju Ayobami Kayode ile yollar ayrıldı.

Spor

Trendyol 1. Lig'de 27. haftanın perdesi bugün başkentte açıldı.Gençlerbirliği, Kocaelispor'u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Spor

Ankara Sultanisi (Atatürk Lisesi) öğrencilerinin girişimleriyle 14 Mart 1923'te kurulan Gençlerbirliği Kulübü, 101. yaşına girdi.