• USD 32,22
  • EUR 35,20
  • ALTIN 2.500,70
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.200

Hakim Ziyech Haberleri

Hakim Ziyech haberleri ve güncel Hakim Ziyech gelişmeleri, Hakim Ziyech ile ilgili tüm video, Hakim Ziyech fotoğrafları ve Hakim Ziyech haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Galatasaray, Chelsea'den kiraladığı ve son haftalarda form grafiği ile dikkat çeken Faslı yıldız Hakim Ziyech'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu kullandı....

Spor

Suudi Arabistan'da Hakim Ziyech sesleri yükselmeye devam ediyor. Al-Shabab'ın Ziyech'e, Galatasaray'dan aldığı maaşın 6.5 katı teklif edildi.

Spor

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in sol ayak bileğinde zorlanma ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Sacha Boey'i, Bayern Münih'e satan sarı-kırmızılılarda Faslı yıldız Hakim Ziyech ile de yollar ayrılıyor.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılılarda Hakim Ziyech bilmecesi yaşanıyor. Faslı yıldızın menajeri, ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Kupa mücadelesinde Suudi Arabistan'da ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı-kırmızılılara Hakim Ziyech'ten kötü haber geldi.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Hakim Ziyech, büyük umutlarla geldiği Galatasaray’da son dönemde gösterdiği performansla Teknik Direktör Okan Buruk'un yeni prensi...

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri… Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine girdi.

Spor

Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech'in orta sahadan gol attığı maçta Fas, deplasmanda Tanzanya'yı 2-0 mağlup etti.