• USD 32,38
  • EUR 34,75
  • ALTIN 2.408,14
  • BİST100 10.111
  • BTC 62.179

Hazırlık Haberleri

Hazırlık haberleri ve güncel Hazırlık gelişmeleri, Hazırlık ile ilgili tüm video, Hazırlık fotoğrafları ve Hazırlık haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Eğitim

Öğretmenlik Meslek Kanunu’nda devrim niteliğinde düzenlemeler yapılacağını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, üzerinde çalıştıkları taslağın ayrıntılarını anlattı.

Spor

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 35. haftasında 3 Mayıs Cuma günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Konyaspor, Süper Lig'in 34. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Fenerbahçe, Süper Lig’in 34. haftasında cumartesi günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarına başladı.

Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 24 Nisan Çarşamba günü sahasında Fatih Karagümrük ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 19 Nisan Cuma günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Başakşehir, Süper Lig'in 32. haftasında Pendikspor ile yarın oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında 20 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında 15 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

- Uluslararası arenadaki ilk altın madalyasına Balkan Şampiyonası'nda ulaşmayı hedefleyen 23 yaşındaki Doğukan Kilcioğlu: "Her zaman kendimle rekabet içerisindeyim, performansımın...

Spor

Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı İstanbulspor’u ikinci yarı bulduğu gollerle 2-1 kazandı.

Spor

RAMS Başakşehir, Süper Lig'in 32. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı.