• USD 32,33
  • EUR 34,78
  • ALTIN 2.387,88
  • BİST100 10.265
  • BTC 59.331

Hazırlık maçı Haberleri

Hazırlık maçı haberleri ve güncel Hazırlık maçı gelişmeleri, Hazırlık maçı ile ilgili tüm video, Hazırlık maçı fotoğrafları ve Hazırlık maçı haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Son dakika Beşiktaş haberleri... Siyah-beyazlılar, milli maç arasında Karadağ ekibi Buducnost ve Fatih Karagümrük'le hazırlık maçı oynayacak.

Spor

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, Dinamo Batum'u 3-2 yendikleri hazırlık maçının, lig maçı temposunda geçen bir mücadele olduğunu söyledi.

Spor

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Hem başkanımızı andık hem de çok güzel bir hazırlık maçı yaptık"...

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor ile EMS Yapı Sivasspor arasında oynanan hazırlık maçı, 0-0 berabere bitti.

Spor

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Levent Sürme: "Türk futboluna katkıda bulunmak istiyoruz ve doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Spor

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann: "Türk Milli Takımı cesurca oynuyor ve kaleye doğrudan yolu seçiyor” dedi.

Spor

21 yaş altı Milli Futbol Takımı, İstanbul'da oynanan özel maçta Slovenya ile 1-1 berabere kaldı. 

Spor

Almanya ile yarın Berlin'de karşı karşıya gelecek olan Türkiye A Milli Futbol Takımı, maçın hazırlıklarını bitirdi.

Spor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella: "Burada çok sayıda Türk vatandaşı yaşıyor, onları da gerçekten gururlandırmak istiyoruz" dedi.

Spor

Milli maçlar için verilen arada Beşiktaş ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, çalışmalara başladı.

Spor

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş ile Sakaryaspor, Trendyol Süper Lig'e verilen milli arada siyah-beyazlıların onursal başkanı Süleyman Seba anısına hazırlık...