• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 64.150

Hull City Haberleri

Hull City haberleri ve güncel Hull City gelişmeleri, Hull City ile ilgili tüm video, Hull City fotoğrafları ve Hull City haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Hull City forması giyen milli futbolcu Ozan Tufan, İngiltere Championship’te haftanın 11’ine seçildi.

Spor

İngiltere Championship'in 42. haftasında Hull City, konuk ettiği Queens Park Rangers'ı 3-0 yendi. Ozan Tufan attığı şık gol ve yaptığı...

Spor

İngiltere 2. Ligi (Championship) 41. hafta maçında Hull City, deplasmanda Cardiff'i 3-1 mağlup etti.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Kiralık olarak Leicester City’de oynayan ve sezon sonunda Galatasaray’a dönecek olan Yunus Akgün Hull City’nin radarına...

Spor

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Antalya kampındaki hazırlık maçında Curaçao Milli Futbol Takımı'na 1-0 mağlup oldu.

Spor

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımı Hull City, milli arada Antalya'da kamp yapıyor.

Spor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'nin teknik direktörü Liam Rosenior, Türk futbolu hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

Türk iş adamı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, milli arada kamp yapmak için Antalya'ya geldi.

Spor

Hull City, Abdülkadir Ömür’ün asist yaptığı maçta Huddersfield’ı deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti.

Spor

Championship'te Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Millwall'ı 1-0 mağlup ederek play-off hattına girdi.

Spor

Milli futbolcu İngiliz ekibine resmi imzayı attı. Trabzonspor da, Abdülkadir Ömür'ün Hull City'e transferinin detaylarını KAP'a bildirdi.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Hull City forması giyen sol kanat oyuncusu Doğukan Sinik'i transfer etti.