• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Husiler Haberleri

Husiler haberleri ve güncel Husiler gelişmeleri, Husiler ile ilgili tüm video, Husiler fotoğrafları ve Husiler haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

İsrail'in dün Yemen'deki liman kenti Hudeyde'ye düzenlediği saldırının ardından Husiler, İsrail'e balistik füze fırlattı.

Dünya

İşgalci İsrail, Yemen'e hava saldırısı başlattı. Yemen'deki İran destekli Husiler, saldırılara karşılık verileceğini duyurdu. Husiler, tüm Arap ülkelerine uyarıda bulundu.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde İsrail'e ait bir gemiyi ve İsrail'in Eylat kentindeki askeri noktaları hedef aldıklarını açıkladı.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, BM arabuluculuğunda Yemen hükümetiyle yapılan müzakerelerde belirlenen yol haritasının dışında müzakere yapmayacaklarını duyurdu.

Dünya

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Yemen'de Husilerin kontrolündeki bölgede İran destekli bir Husi radar sahasını yok ettiklerini duyurdu.

Dünya

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Yemen'de Husilerin kontrolündeki bölgede İran destekli bir Husi radar sahasını yok ettiklerini açıkladı.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, Arap Denizi'nde İsrail'e ait bir gemiyi balistik füzeyle vurduklarını duyurdu.

Dünya

Yemen'de İran destekli Husiler, Kızıldeniz ve Hint Okyanusu’ndaki iki gemiyi seyir füzesi ve insansız deniz aracıyla vurduklarını belirtti.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, deniz saldırılarında kullanılmak amacıyla "Tufan 1" adlı taarruz botu geliştirdiğini açıkladı.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, Kasım 2023'ten bu yana İsrail, ABD ve İngiltere ile bağlantılı 153 gemiyi hedef aldıklarını açıkladı.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, 12 Haziran'da Kızıldeniz'de Yunanistan'a ait gemiye saldırı görüntülerini yayınladı.

Dünya

Yemen'de İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin, ülkenin batısındaki Hudeyde kentine 10 hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.