• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.150

İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

İngiltere, "Ülke topraklarındaki düşmanca faaliyetleri" gerekçesiyle Rusya'nın Londra Büyükelçisi Andrey Kelin'i Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

Dünya

İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu (UKMTO), Yemen'in güneybatısındaki Meha kenti açıklarında bir gemiye füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

Dünya

İngiltere’de bulunan Warwick Üniversitesi’ndeki Filistin yanlısı öğrenciler Filistin için kamp kurduklarını açıkladı.

Spor

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Brighton Hove Albion'ı 4-0 mağlup etti.

Spor

Galatasaray’ın yıldız ismi Barış Alper Yılmaz’a talip olan kulüplerin sayısı her geçen gün artıyor. Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, milli...

Dünya

SkyNews'ün haberine göre Kraliyet Sözcüsü, Ruanda Planı'nın Kral 3. Charles'ın onayıyla yasalaştığını doğruladı.

Dünya

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, ülkesinin savunma harcamalarını 2030’a kadar gayri safi yurt içi milli hasılanın (GSYİH) yüzde 2,5'ine çıkaracağını açıkladı.

Dünya

Avrupa ülkeleri, Rusya ile savaş halinde olan Ukrayna'ya destek vermeye devam ediyor. Bu kez İngiltere, Ukrayna'ya savunma konusunda ekipman desteği...

Dünya

İngiltere'de düzensiz göçmenlerin Ruanda'ya sınır dışı edilmesine yönelik yasa tasarısı parlamentodan geçti, İngiltere Kralı 3. Charles'ın onayının ardından yasalaşacak.

Dünya

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, ülkedeki düzensiz göçmenleri Ruanda'ya sınır dışı edecek uçakların 10 ile 12 hafta içinde kalkacağını söyledi.

Dünya

İngiltere, Brexit'in ardından 18 ila 30 yaş arasındaki kişilerin yurt dışında eğitim görmesini ve çalışmasını kolaylaştıracak bir AB teklifini reddetti.

Dünya

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail'in İran topraklarına yönelik saldırı düzenlediği iddialarına ilişkin, İran'ın geçen haftaki hava saldırının ardından İsrail'in kesinlikle...