• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.738

İşten Çıkarma Haberleri

İşten Çıkarma haberleri ve güncel İşten Çıkarma gelişmeleri, İşten Çıkarma ile ilgili tüm video, İşten Çıkarma fotoğrafları ve İşten Çıkarma haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

31 Mart yerel seçimlerinin ardından DEM Partili Suruç Belediyesi'nin ilk icraatı, engelli ve şehit yakını olan personeli işten çıkartmak oldu.

Dünya

ABD'li teknoloji devi Google'ın, daha fazla çalışanı işten çıkarma ve bazı ekipleri yeniden yapılandırma kararı aldığı bildirildi.

Ekonomi

Teknoloji sektöründe işten çıkarmalar devam ediyor. Son olarak Amazon, bulut bilişim iş kolundaki yüzlerce çalışanın işine son verdiğini duyurdu.

Ekonomi

Video oyunu şirketi Sony Interactive Entertainment, küresel iş gücünün yüzde 8'ine karşılık gelen 900 çalışanını işten çıkarma planını duyurdu.

Ekonomi

ABD merkezli ağ teknolojileri şirketi Cisco, yeniden yapılanma planı kapsamında küresel iş gücünü yaklaşık yüzde 5 azaltacağını duyurdu.

Dünya

NASA, Jet Propulsion Laboratuvarı (JPL) çalışanlarının 530'unun bütçe kesintileri nedeniyle işten çıkarılacağını duyurdu.

Ekonomi

Çevrim içi video konferans uygulaması Zoom'un yaklaşık 150 kişiyi işten çıkarma kararı aldığı bildirildi.

Dünya

Dünyanın en zenginleri listesinde bulunan Musk'a çalışanlarını yasa dışı işten çıkarma suçlaması. ABD Ulusal Çalışma İlişkileri Kurulu (NLRB), roket ve...

Dünya

Otomotiv tedarikçisi Bosch'un otomobil sektöründeki değişen talep ve teknolojilere uyum sağlamak için işten çıkarma planlıyor. Firma, 2025 sonuna kadar Almanya'daki...