• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.899

Japonya Haberleri

Japonya haberleri ve güncel Japonya gelişmeleri, Japonya ile ilgili tüm video, Japonya fotoğrafları ve Japonya haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Japonya, Türkiye'ye Kahramanmaraş depreminden etkilenen bölgede kullanılmak üzere 60 milyar Japon yeni tutarında kredi verecek. Kredi, belediye altyapıları inşası, ambulans...

Dünya

Japonya'da Fukuşima Dai-içi Nükleer Güç Santrali'nde elektrik kesintisi nedeniyle durdurulan atık su tahliyesinin yeniden başladığı bildirildi.

Dünya

Japonya’da merkez üssü İbaraki eyaletinin kıyı kesimleri olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tsunami riskinin oluşmadığı açıklandı.

Yaşam

Japonya’ya 2017’de erkek olduğu belirtilerek getirilen Gen-chan adlı su aygırına ‘erkek gibi davranmaması’ ve ‘üreme organlarının görsel olarak tespit edilememesi’...

Dünya

Japonya'nın kuzeyinde, içinde 213 yolcu bulunan uçağın kanadından, havalimanına iniş sırasında duman yükseldi.

Dünya

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA), Fukuşima Dai-içi Nükleer Santrali'nde (NGS) biriken atık suyun okyanusa tahliyesine yönelik ikinci denetlemesine başladı.

Ekonomi

Japonya'da "JP Post Bank" kuruluşunda sistem arızası nedeniyle 1,2 milyon para transferinde gecikmeler yaşandığı aktarıldı.

Dünya

Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi (Doğu Denizi) yönünde balistik füze fırlattığını bildirdi.

Dünya

Japonya'da doktor ve diş hekimleri, haritalar uygulamasında "taraflı yorumları" yayınlaması nedeniyle Google'a 1,4 milyon yenlik tazminat davası açtı.

Dünya

Japonya'da Izu Takımadaları açıklarında düşen Deniz Öz Savunma Kuvvetlerine (MSDF) ait 2 helikopterin mürettebatından bir kişi ölü bulundu.

Kültür Sanat

Birinci Çin-Japon Savaşı, 1894-1895 yılları arasında Qing Hanedanı yönetimindeki Çin ile Japon İmparatorluğu arasında, Kore'nin hakimiyeti üzerine gerçekleşen bir savaştır.

Kültür Sanat

Dünya tarihinin en korkunç katliamlarından biri olarak bilinen Nanking Katliamı'nı beraber inceleyelim.