• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Yaşam

Kahramanmaraş’ta otomobilin ağaca çarparak ikiye bölündüğü, eşi Teslime Nur Yener (20) hayatını kaybettiği kazada, ağır yaralanan sürücü Muhammet Ümit Yener...

Gündem

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde ağır hasar gören binaların yıkımı sürüyor.

Güncel

Kahramanmaraş'ta deprem sonrasında enkaz altından çıkarılan ve bugüne kadar kadar teslim alınmayan 37 çelik kasa açıldı.

Gündem

Kahramanmaraş'ta kontrolden çıkarak direğe çarpan Tofaş otomobil ikiye bölündü. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Güncel

Kahramanmaraş'ta kontrolden çıkarak direğe çarpan Tofaş otomobil ikiye bölündü. Feci kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Gündem

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde geçen yıl 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılan ve 29 kişinin hayatını kaybettiği Özlem Bayraktar Apartmanı'na ilişkin davanın...

Güncel

Kahramanmaraş Elbistan'da elektrik direğine çıkıp akıma kapılan Seçkin Şahin, sağlık ekiplerinin tüm müdehalesine rağmen kurtarılamadı.

Güncel

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bulunan Nilüfer Gölü ve çevresi kirlilik tehdidiyle boğuşuyor. Vatandaşlar, kirliliğin giderilerek bölgenin turizme kazandırılması beklentisini taşıyor.

Gündem

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Genel
Gündem

Depremlerde büyük oranda hasar gören Kahramanmaraş'ın kent merkezindeki 1. etap olarak nitelendirilen bölgedeki inşaatlar hızla yükseliyor.

Güncel

Kahramanmaraş merkezli 6 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda gözaltına alınan 14 şüpheli tutuklandı.