• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde hafif ticari araç ile minibüsün çarpıştığı feci kazada 3 kişi yaşamını yitirirken 3 kişi de yaralandı.

Güncel

D-100 Karayolu'nda seyir halinde olan otomobil aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan otomobil toplu taşıma yoluna...

Güncel

Kayseri'de iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada anne ve baba hayatını kaybetti. Çiftin 3 çocuğu ise kazadan yaralı kurtuldu.

Güncel

Isparta’da otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Güncel

Elazığ’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Güncel

Kayseri'de iki otomobil çarpıştı. Meydana gelen feci trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Güncel

İstanbul Avcılar'da seyir halindeki motosiklet kırmızı ışıkta bekleyen çekiye arkadan hızla çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Yunus Kar ve oğlu Halil...

Güncel

Çorum'da ambulans ile otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Güncel

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda otomobile çarparak, yaralanan motosiklet sürücüsü Muhammet Kasım'a yoldan geçen bir vatandaş şemsiye tuttu.

Güncel

Rize'de çay hasadı yaparken yıldırımın isabet ettiği 2 kişiden 1'i yaşamını yitirdi, 1'i yaralandı.

Güncel

Konya'da elektrik direğine çarparak direği deviren pikap apartmanın bahçe duvarında asılı kalırken sürücü yaralandı.

Güncel

İstanbul Kağıthane'de virajda kontrolden çıkan tırın dorsesi yan yattı. Aracın içerisindeki tonlarca ağırlıktaki gıda kolileri yola saçıldı.