• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.000

Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

İstanbul Başakşehir'de bir sürücü aracını park ederken el frenini çekmeyi unutunca araç geri geri kayarak kaldırıma çıktı.

Güncel

Kara yolunda Yalova yönünde ilerleyen H.T. yönetimindeki akaryakıt yüklü tanker, Dörtyol mevkiinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

Yaşam

Muğla'da ikamet eden Hayrettin ve Ayşe Cihan Harman çiftinin geçen yıl dünyaya gelen kızları doğuştan görme bozukluğu ile mücadele ediyordu....

Güncel

Isparta’da kontrolden çıkan otomobilin su kanalına düştüğü kazada sürücü yaralandı.

Güncel

Muğla’nın Bodrum ilçesinde caddede seyreden otomobilin park halindeki başka bir otomobile çarpıp kaçması, güvenlik kamerasına yansıdı. Park halindeki otomobilde 100...

Güncel

Bursa'nın Karacabey ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Güncel

Kırıkkale'de 2 hafif ticari aracın çarpışması sonucu yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Güncel

Tekirdağ Çorlu’da iki otomobilin çarpıştığı kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı. Kazadan yara almadan kurtulan diğer sürücü ise alkollü çıktı.

Güncel

Şanlıurfa'da hastane acil servisinde çalışan doktorun yaşamını yitirdiği 6 kişinin de yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Güncel

Aksaray'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Güncel

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Güncel

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil tramvay yoluna girerken, kazada 2 kişi yaralandı.