• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.350

Kenya Haberleri

Kenya haberleri ve güncel Kenya gelişmeleri, Kenya ile ilgili tüm video, Kenya fotoğrafları ve Kenya haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Kenya'da yaşanan helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Francis Ogolla ve 10 askeri personel yaşamını yitirdi.

Dünya

Kenya'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Francis Ogolla ve 10 askeri personelin hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

Kenya'da sağlık çalışanlarının, ücretlerinin artırılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebiyle başlattıkları grev sürüyor.

Dünya

"30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü"nün ikincisi, Türkiye'nin de işbirliğiyle, Kenya'nın başkenti Nairobi'deki Birleşmiş Milletler (BM) Ofisi'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Spor

Engin Fırat'ın çalıştırdığı Kenya Futbol Milli Takımı, Dört Uluslu Hazırlık Turnuvası'nda Zimbabve'yi 3-1'lik skorla mağlup etti ve turnuvayı kazandı.

Yaşam

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi doktorlarından Muhidin İbrahim, "Türkiye'de eğitim çok iyi olduğu için bunu düşünerek tercih ettim. Türkiye'de kalmak...

Genel

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kenya'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ulaştırdı, su kuyusu açılışı gerçekleştirdi.

Dünya

Kenya'da, 191 çocuğun ölümüne ilişkin cinayetle suçlanan "açlık tarikatı" lideri Paul Mackenzie ve 29 sanık, Malindi Yüksek Mahkemesinde hakim karşısına...

Dünya

Kenyalılar doğaya atılan şişeleri değerlendirerek turistlerin konaklamasına yönelik kabin yaptı.

Dünya

Kenya'da yaşanan sırtlan saldırısında 1 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Dünya

Kenya'da gaz dolum tesisinde patlama meydana geldi. 2 kişinin hayatını kaybettiği patlamada en az 165 kişi de yaralandı.

Dünya

Kenya, ülkeye girişte vize muafiyetinin başladığını duyurdu.