• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.722

Kınama Haberleri

Kınama haberleri ve güncel Kınama gelişmeleri, Kınama ile ilgili tüm video, Kınama fotoğrafları ve Kınama haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

İran’ın İsrail’e yönelik saldırıları tüm dünya tarafından tepkilerle karşılandı. Son olarak NATO, "İran'ın İsrail'e saldırılarıyla Orta Doğu'daki gerilimi artırmasını" kınayarak,...

Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün Rusya'nın başkenti Moskova'daki konser salonuna düzenlenen terör saldırısını yaptığı yazılı açıklama ile şiddetle kınadı.

Dünya

Katar Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in yerleşim birimlerini genişletme planını küresel olarak kınadı

Dünya

İran ABD'nin Irak ve Suriye'ye gece boyunca düzenlediği hava saldırılarını iki ülkenin egemenliği ve toprak bütünlüğünün ihlali olarak kınadı.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) raportörleri, UNRWA'yı tamamen gayrimeşru hale getirmeye yönelik her türlü çabayı mümkün olan en güçlü şekilde kınadıklarını belirtti.

Dünya

Fransa, dün İstanbul Sarıyer'deki İtalyan Katolik kilisesi Santa Maria'da gerçekleştirilen silahlı saldırıyı "en güçlü şekilde" kınadı.

Dünya

İran, İsrail’in Hamas‘ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’nin hayatını kaybettiği Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği hava saldırısını kınadı.

Spor

Eski hakem, FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı.

Spor

Futbol camiası, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı saldırıya tepki gösterdi.

Dünya

ABD Temsilciler Meclisi, ilk Müslüman kadın üyelerinden Filistin asıllı Rashida Tlaib'in "İsrail eleştirilerinin kınanması" için sunulan karar tasarısını kabul etti.

Dünya

Latin Amerika ülkeleri, İsrail'in Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği bombalı saldırıları kınadı.