• USD 32,41
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.436,16
  • BİST100 9.987
  • BTC 62.200

Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale haberleri ve güncel Kırıkkale gelişmeleri, Kırıkkale ile ilgili tüm video, Kırıkkale fotoğrafları ve Kırıkkale haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Kırıkkale'de 2 hafif ticari aracın çarpışması sonucu yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Güncel

Kırıkkale'de cip ile kafa kafaya çarpışan otomobilin hurdaya döndüğü kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Güncel

Kırıkkale'de ambulans ile ticari taksinin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Yaşam

Kırıkkale'de, nesli tükenme tehlikesi altında olan saz delicesi olarak bilinen yırtıcı kuş drone ile görüntülendi. Görüldüğü bölgede çiftçilik yapan Emre...

Güncel

Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine giden vatandaşlar, 9 günlük tatil boyunca yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Güncel

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi.

Güncel

Kırıkkale'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 52 yaşındaki polis memuru Ahmet Bülent Topuz'un cenazesi, memleketi Kayseri'ye uğurlandı.

Gündem

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatili yoğunluğu dolayısıyla helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

Güncel

Kırıkkale'de kaza yapan hafif ticari araçtaki yaralılara yardım etmek için yola çıkan 24 yaşındaki gence otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan...

Güncel

Kırıkkale’de Anadolu Selçuklu döneminden günümüze kadar ihtişamını koruyan Çeşnigir Köprüsü ve kanyonunda, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

Güncel

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde iki otomobilin çarptı. Korkutan kazada aynı aileden 2'si çocuk, 4 kişi yaralandı.

Güncel

"Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar dönüş yolunda trafik yoğunluğu oluşturdu.