• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900

Konyaspor Haberleri

Konyaspor haberleri ve güncel Konyaspor gelişmeleri, Konyaspor ile ilgili tüm video, Konyaspor fotoğrafları ve Konyaspor haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Konyaspor, Süper Lig'in 34. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

TÜMOSAN Konyaspor'un santrforu Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlıların ligde en çok gol atan yabancı oyuncusu olmayı başardı.

Spor

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Süper Lig'in 32. haftasında sahalarında 2-0 kaybettikleri Konyaspor mücadelesinde rakiplerinin oyunu soğutmaya çalıştığını ileri sürerek...

Spor

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Spor

Süper Lig’in 32. haftasında Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 2-0’lık skorla mağlup ederek puanını 36’ya yükseltti.

Spor

Konyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında 13 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor, 13 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Trabzonspor'a evinde 3-1 mağlup olan TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Ömerovic, "Konyaspor camiası bazı şeyleri hak etmiyor. Seyircimize çok teşekkür...

Spor

Trabzonspor, Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak olan bordo-mavililer, maçın çalışmalarına devam etti.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Başkanı Ömer Korkmaz, hedeflerinin ligde düşme tehlikesinden uzak bir sıralamada kalmak olduğunu söyledi.

Spor

Milli maçlar nedeniyle verilen iznin sona erdiği Trabzonspor'da Konyaspor maçının hazırlıkları başladı.