• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.750

Kripto Haberleri

Kripto haberleri ve güncel Kripto gelişmeleri, Kripto ile ilgili tüm video, Kripto fotoğrafları ve Kripto haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Ekonomi

Bitcoin yatırımcıları için heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor. 14 Mart'ta 73.666 dolara ulaşarak rekor kıran Bitcoin, kâr satışları ile...

Ekonomi

1 Şubat 2024 Perşembe piyasalar değerlendirmesine bakıldığında Fed’in politika faizini sabit tutarak 23 yılının en yüksek seviyesinde olan yüzde 5,25-5,50...

Ekonomi

Kripto para piyasası, ABD'de Bitcoin spot ETF'lerinin onaylanacağına ilişkin beklentilerle yükseldi.

Ekonomi

Kripto para piyasalarında son dönemde yaşanan yükseliş trendi, Bitcoin fiyatlarının 43 bin dolar bandına çıkmasıyla devam ediyor.

Ekonomi

Bitcoin haftaya yüzde 5’lik bir artışla başlayarak, 41 bin dolar seviyesini geçtiğimiz sene nisan ayından bu yana ilk kez aştı.

Ekonomi

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, oğlunun kripto varlıklara yatırım yaptığını ve "neredeyse yatırımının tamamını kaybettiğini" bildirdi.

Ekonomi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kayıt dışı faaliyet gösterdiği gerekçesiyle kripto para borsası Kraken'i dava etti.

Dünya

Blockchain ve NFT 'ler Simpsonlar'ın son bölümünde yer aldı. Yazarların 'parodi' olarak ele aldığı konu toplulukta büyük yankı buldu.