• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Kütahya Haberleri

Kütahya haberleri ve güncel Kütahya gelişmeleri, Kütahya ile ilgili tüm video, Kütahya fotoğrafları ve Kütahya haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Sağlık

Kütahya'da sadece sol el röntgeninden çocuk ve erişkinlerde kemik yaşı ve cinsiyet belirleyen "Yapay Zeka Karar Destek Sistemi" geliştirildi.

Güncel

Kütahya'da tercih işlemleri sırasında çıkan tartışmada bir öğrencinin ağabeyi, okul müdür yardımcısına bıçakla saldırdı.

Güncel

Kütahya'da tercih işlemleri sırasında çıkan tartışmada bir öğrencinin ağabeyi, okul müdür yardımcısını kolundan bıçakla yaraladı. Olayın sebebi belli oldu.

Gündem

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği şu günlerde bazı kentler sağanak yağışla serinledi. Tekirdağ'da kent merkezinde etkili olan yağış nedeniyle...

Güncel

Kütahya'da çevreyolu üzerinde durdurulan araçta uyuşturucuyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Spor

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bu yıl 663'üncüsü düzenlenen Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlığı Hüseyin Gümüşalan kazandı.

Güncel

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki bir ortaokulda yaz eğitime gelen 25 öğrenci, yedikleri yemeğin ardından zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Güncel

Kütahya'da sağanak yağışın etkisiyle bir otomobil sele kapıldı. Otomobilin sele kapıldığı anlar ve vatandaşların kurtarma çalışmaları cep telefonuyla kaydedildi.

Güncel

Kütahya’da 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 öldü 2 kişi yaralandı.

Güncel

Kütahya'da çakmak gazı tüpünün patlaması sonucu 3 genç kız yaralandı.

Güncel

Kütahya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ele geçirilen 64 kilo 890 gram ecstasy maddesinin sergilendiği standa, UEFA tarafından Bozkurt...

Güncel

Kütahya'da yolcu trenin hemzemin geçitte çarptığı çapa motorundaki kadın hayatını kaybetti.