• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 64.040

Mahmud Abbas Haberleri

Mahmud Abbas haberleri ve güncel Mahmud Abbas gelişmeleri, Mahmud Abbas ile ilgili tüm video, Mahmud Abbas fotoğrafları ve Mahmud Abbas haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in, Gazze Şeridi'nden hızla ve tamamen çekilmesi, Batı Şeria ve Kudüs'teki tüm tek taraflı eylemlerini...

Dünya

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ülkenin yeni Başbakanı Muhammed Mustafa liderliğinde kurulan yeni hükümete onay verdi.

Dünya

Hamas, İslami Cihad, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi ve Filistin Ulusal Girişimi'nden ortak yazılı açıklama yayınlandı. Buna göre Filistinli gruplar, Devlet...

Dünya

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın bugün ilerleyen saatlerde Muhammed Mustafa'yı yeni Başbakan olarak ataması bekleniyor.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı ağırladı. Görüşmede Gazze'deki son durum ve İsrail'in saldırıları ele alındı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Beştepe'de, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı ağırlayacak. Görüşmenin başlıca gündemi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları olacak.

Gündem

Filistin Dışişleri Bakanı Maliki yapmış olduğu açıklama ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini kamuoyuna açıkladı.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu turu kapsamında geldiği Filistin’de Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi.

Dünya

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Cuma günü yaptığı açıklamada, “Gazze’deki savaş acilen sona  ermeli ve uluslararası barış konferansları Filistin devletinin...