• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.000

Manchester United Haberleri

Manchester United haberleri ve güncel Manchester United gelişmeleri, Manchester United ile ilgili tüm video, Manchester United fotoğrafları ve Manchester United haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

FA Cup yarı finalinde Coventry City'e penaltılarda 4-2 üstünlük kuran Manchester United, finalde Manchester City'nin rakibi oldu.

Spor

Dünya devi Manchester United, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Videoda milli kaleci Altay Bayındır yer aldı.

Spor

Premier Lig'in 32. haftasında Liverpool, deplasmanda Manchester United ile 2-2 berabere kaldı.

Spor

Mücadelenin son dakikalarında 2 golün atıldığı karşılaşmada, Brentford ile Manchester United 1-1 berabere kaldı.

Spor

İngiltere FA Cup Çeyrek Final maçında Manchester United, uzatmalara giden maçta Liverpool'u 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Spor

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, transfer olacağı takımın sisteminin de önemli olacağını belirterek, "Önemli olan doğru zaman, doğru şartlar ve...

Spor

Manchester United, Premier Lig'in 28. haftasında sahasında Everton'ı 2-0 yendi.

Spor

Manchester City, 1-0 geriye düştüğü maçta Manchester United’ı 3-1 yendi. Ev sahibi ekibin gollerini 56 ve 80’de Foden ile 90’da...

Spor

Premier Lig'in 26. haftasında Manchester United evinde Fulham'a 90+7'de yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Spor

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyen Rasmus Hojlund, sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak.

Spor

Premier Lig'de oynanan maçta Manchester United, deplasmanda Luton Town'ı 2-1 mağlup etti.

Spor

Dünyanın en büyük takımlarından biri olarak kabul edilen İngiltere Premier Lig takımı Manchester United'ın yüzde 25'inin satışına onay verildi.