• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.989

Manisa FK Haberleri

Manisa FK haberleri ve güncel Manisa FK gelişmeleri, Manisa FK ile ilgili tüm video, Manisa FK fotoğrafları ve Manisa FK haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Trendyol 1. Lig 33. hafta Manisa FK, sahasında Boluspor’u 1-0 yenerek ligde kalmayı garantiledi. Mücadelenin ardından iki takım teknik direktörleri...

Spor

Manisa FK, 1. Lig’in 31. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Altay’ı 2-0 mağlup ederek ligdeki puanını 36’ya çıkardı.

Spor

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Manisa FK, sahasında Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik sorumluları...

Spor

Trendyol 1. Lig'de 30. haftanın açılış maçında Manisa FK, Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Bandırmaspor sahasında 1-0 öne geçtiği maçta Manisa Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'da teknik direktör Mustafa Dalcı'nın yerine Levent Devrim'in göreve getirildiği bildirildi.

Spor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Spor

Manisa FK, konuk ettiği Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti ve 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.

Spor

Teknik direktörlüğü Tuncay Şanlı'nın yaptığı Sakaryaspor, evinde karşılaştığı Manisa Futbol Kulübü'nü 2-0 mağlup etti.

Spor

1. Lig'in 25. haftasında yarın Sakaryaspor'a konuk olacak Manisa FK, maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Manisa FK ile Gençlerbirliği 1-1 berabere kaldı. Gençlerbirliği ligde 5 maçtır kazanamıyor.

Spor

TFF 1. Lig'de oynanan ve 0-0 sona eren Göztepe-Manisa FK maçının ardından her iki takımın teknik adamları karşılaşmayı değerlendirdi.