• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Metro Haberleri

Metro haberleri ve güncel Metro gelişmeleri, Metro ile ilgili tüm video, Metro fotoğrafları ve Metro haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Başkent'te aşırı sıcak hava nedeniyle M2 (Kızılay-Koru) metro hattının güç kaynağı ve haberleşme sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle seferler durduruldu.

Güncel

EGO Genel Müdürlüğü, Kızılay-Koru Metro hattı seferlerinin güç kaynağı ve haberleşme sisteminde aşırı sıcak kaynaklı yaşanan arıza nedeniyle durdurulduğunu duyurdu.

Gündem

Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacak ray bakım çalışmaları nedeniyle 5 Ağustos'a kadar 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferler gecikmeli yapılacak.

Güncel

Ankara'da kontrolden çıkan otomobil, Kızılay'daki metro istasyonunun girişine düştü.

Gündem

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Odunluk Metro İstasyonu’nu su bastı. Metro seferleri durdurulurken kentten gelen görüntüler durumun vahametini gözler önüne serdi.

Güncel

Haliç Metro Köprüsü üzerinden bilinmeyen bir nedenle denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı can simidiyle kurtardı.

Gündem

Yıldız-Mahmutbey metro hattında teknik arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor.

Gündem

T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda bakım çalışması nedeniyle bu gece saat 23.00'ten itibaren seferler Eminönü-Üniversite durakları arasında yapılacak.

Güncel

Metro İstanbul, Taksim ve Şişhane istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın, İstanbul Valiliğinin kararı doğrultusunda yarın saat 10.00'dan itibaren işletmeye kapatılacağının...

Dünya

Çin’de bir metro inşaatında iki su borusunu patlaması nedeniyle yolda meydana gelen çökme sonucu 2 metre derinlikle bir çukur oluştu.

Gündem

Yenikapı-Kirazlı ve Bakırköy-Kayaşehir metro hatlarında teknik arıza nedeniyle seferlerde gecikme yaşanırken, duraklarda yoğunluk oluştu. Her iki hatta da teknik arızanın...

Gündem

Metro İstanbul, saat 15.00'ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar Taksim ve Şişhane metro istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye kapatılacağını...