• USD 32,34
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.390,60
  • BİST100 10.277
  • BTC 63.000

Münih Haberleri

Münih haberleri ve güncel Münih gelişmeleri, Münih ile ilgili tüm video, Münih fotoğrafları ve Münih haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile üçlü görüşmeye katıldı. Aliyev ve Paşinyan...

Siyaset

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın Münih kentinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında Togo Dışişleri Bakanı Robert Dussey, Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ve...

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere Almanya'ya gitti. Fidan, konferans kapsamında yoğun bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Spor

Galatasaray’dan Alman devi Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey, sol arka adalesinde yaşadığı yırtık nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak.

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılacak.

Spor

78 yaşında hayatını kaybeden Alman futbol efsanesi Franz Beckenbauer için Münih Allianz Arena'da bir anma töreni düzenlendi.

Ekonomi

Türk Hava Yolları'nın (THY), Almanya'nın Frankfurt ve Münih kentlerine yarın yapılacak bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı iptal edildi.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri.. Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takım, maçın hazırlıklarına devam etti.