• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.000

Nijerya Haberleri

Nijerya haberleri ve güncel Nijerya gelişmeleri, Nijerya ile ilgili tüm video, Nijerya fotoğrafları ve Nijerya haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Nijerya'nın Bauchi eyaletinde düzenlenen operasyonda 8 silahlı çete üyesi etkisiz hale getirildi.

Dünya

Nijerya'nın Niger eyaletinde şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle cezaevinin bir bölümünün yıkılması sonucu 119 mahkumun firar ettiği bildirildi.

Dünya

Nijerya'nın Niger eyaletinde, silahlı kişilerin düzenlediği saldırıda 6 askerin hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

Nijeryalı satranç ustası Tunde Onakoya, New York'un ikonik Times Meydanı'nın parlak ışıkları altında en uzun satranç maratonu rekorunu kırdı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüşme gerçekleştirdi.

Dünya

UNICEF, Nijerya'da silahlı grupların son 10 yılda okullara yönelik çeşitli saldırılarda 1680'den fazla öğrencinin kaçırdığını bildirdi.

Dünya

Dünya Sağlık Örgütü, Nijerya'nın menenjite karşı “devrim niteliğinde” yeni aşısını uygulayan ilk ülke olarak tarihe geçti.

Genel
Dünya

Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'nın Sokoto eyaletinde teşhis konulamayan hastalık nedeniyle 3 çocuk hayatını kaybetti. 127 çocuğun ise hastaneye tedavileri devam...

Dünya

Nijerya'nın Sokoto eyaletinde teşhis konulamayan hastalık nedeniyle 3 çocuk hayatını kaybetti, 127 çocuk hastaneye kaldırıldı.

Sağlık

Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'da Ocak 2024'ten bu yana 202 kişinin menenjit salgınında yaşamını yitirdiği bildirildi.

Dünya

Nijerya’da bir yardım etkinliği sırasında izdiham yaşandı. İzdihamda 7 kişi hayatını kaybetti.