• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900

Özbekistan Haberleri

Özbekistan haberleri ve güncel Özbekistan gelişmeleri, Özbekistan ile ilgili tüm video, Özbekistan fotoğrafları ve Özbekistan haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Özbekistan'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından imzalanan kararnameyle 426 mahkum affedildi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Dünya

Özbekistan’da kamu alanlarında ve vatandaşların toplu olarak bulundukları yerlerde güvenlik önlemleri sıkılaştırılacak.

Dünya

Özbekistan’da kamu alanlarında ve vatandaşların toplu olarak bulundukları yerlerde güvenlik önlemleri güçlendirilecek.

Dünya

Kırgızistan’ın Calal-Abad bölgesindeki bir evde Kırgızistan ve Özbekistan’ı birbirine bağlayan 130 metrelik gizli tünel bulundu. Gizli tünelin yasa dışı kaçakçılık...

Genel

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te başlayan "Uzagroworld-2024" 19. Uluslararası Tarım Fuarı'na Türk şirketleri yoğun katılım sağladı.

Spor

Katar'ın ev sahipliği yaptığı Asya Kupası'na 2 karşılaşmayla devam edildi. Suriye ve Özbekistan son 16'ya yükseldi.

Spor

Özbekistan Futbol Federasyonu ile Özbekistan futbol kulüplerinin yöneticilerinden oluşan futbol heyeti, Fenerbahçe tesislerini gezdi.

Dünya

Özbekistan Savunma Bakanlığı Semerkant'ta bir helikopterin düştüğünü duyurdu. Ekibin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Dünya

Özbekistan'ın Semerkant bölgesindeki poligonda eğitim uçuşu yapan Mi-8 tipi askeri helikopter düştü, kazada helikopter ekibi hayatını kaybetti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüştü.

Gündem

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi için Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir...