• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Panathinakos Haberleri

Panathinakos haberleri ve güncel Panathinakos gelişmeleri, Panathinakos ile ilgili tüm video, Panathinakos fotoğrafları ve Panathinakos haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Galatasaray'dan, Yunan takımı Panathinaikos'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Tete, sarı-kırmızılılar ile geçirdiği 1 sezonda 45 resmi maça çıktı ve 3...

Spor

Brezilyalı futbolcunun transferindeki pürüzler  giderildi ve oyuncu kamptan ayrılarak sözleşme görüşmeleri için Yunanistan'a gitti. Gün içerisinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Spor

Geçtiğimiz sezon Panathinaikos'ta göreve gelen başantrenör Ergin Ataman, henüz ilk sezonunda hem Yunanistan hem de THY EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşmıştı. Başarılı...

Spor

Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Panathinaikos, EuroLeague şampiyonluğunun ardından Yunanistan Basketbol Ligi'nde de şampiyon oldu.

Spor

Panathinaikos ile Avrupa şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Spor

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'yu mağlup ederek Euroleague finaline çıktıkları maçın ardından konuştu.

Spor

Real Madrid, EuroLeague Final Four'da karşılaştığı Olympiakos'u yenerek finalde Panathinaikos'un rakibi oldu.

Spor

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 4'lü Final'in ilk ayağında Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos ile karşılaşıyor.

Spor

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Almanya'da polis tarafından tartaklandığını açıkladı.

Spor

Türk basketbolunun efsanelerinden Aydın Örs, EuroLeague Final Four'da Panathinaikos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi doğal favori olarak gördüğünü belirtti.

Spor

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Deneyimli teknik adam, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Spor

Turkish Airlines EuroLeague çeyrek finalinde Panathinaikos sahasında Maccabi Tel Aviv'i 81-72 mağlup ederek seriyi 3-2'ye getirdi ve final four biletini...