• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.750

Samsunspor Haberleri

Samsunspor haberleri ve güncel Samsunspor gelişmeleri, Samsunspor ile ilgili tüm video, Samsunspor fotoğrafları ve Samsunspor haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 yenilen Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, "Gol atmayı unutuyoruz. Çok fazla örnek verebilirim,...

Spor

Süper Lig'in 34. haftasında Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Kasımpaşa, konuk ettiği Samsunspor'u Aytaç Kara'nın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da da bir dönem başkanlık görevi üstlenen İsmail Uyanık, TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Spor

Samsunspor, Süper Lig'in 33. haftasında oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Spor

Samsunspor’un takım kaptanlarından Zeki Yavru, kırmızı-beyazlı takım ile aralarında güçlü bir bağ olduğunu dile getirdi.

Spor

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

Samsunspor, bu sezon Süper Lig'de en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray’dan puan alamadı.

Spor

Son dakika Beşiktaş haberleri...Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Samsunspor maçının ilk 11'leri açıklandı.

Spor

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Beşiktaş'tan 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Spor

Son galibiyetini 27. haftada alan Beşiktaş, 32. haftada ağırladığı Samsunspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde geçse de sahadan 1-1'lik eşitlikle...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Beşiktaş - Samsunspor karşılaşmasının VAR hakemi Onur Özütoprak oldu.

Spor

Son dakika Beşiktaş haberleri... Siyah-beyazlılar yarın evinde Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.