• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.722

Sefer Haberleri

sefer haberleri ve güncel sefer gelişmeleri, sefer ile ilgili tüm video, sefer fotoğrafları ve sefer haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Birçok kişi seçimde oy kullanmak için şehir değiştirirken önümüzdeki Ramazan Bayramı tatili için de şehirler arası yolculuk planları arttı. Şu...

Gündem

İzmir'in Alsancak Limanı'ndan İzmir-Midilli Hattı'na ilişkin bilgi veren İZDENİZ A.Ş. Genel Müdürü Ümit Yılmaz, "9 ve 12 Nisan'da düzenleyeceğimiz bayram...

Gündem

Türk Hava Yolları, bugün yapılması planlanan İstanbul-Sinop seferlerinin, Sinop'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı iptal edildiğini duyurdu.

Gündem

İDO, hem İzmir Seferihisar’dan hem Aydın Kuşadası’ndan Yunanistan’ın Samos (Sisam) Adası'na başlayacak olan seferler için tarihi duyurdu.

Genel

Çanakkale Boğazı'nda etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Çanakkale-Eceabat hattındaki 2 sefer iptal edildi.

Gündem

Çanakkale Boğazı'nda etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferler iptal edildi.

Gündem

Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, yarıyıl tatili için otobüs biletlerinin tükendiğini ve ek seferler konulduğunu belirterek, "Yarıyıl tatili...

Güncel

Metro İstanbul, Galata Köprüsü'nde 1 Ocak Pazartesi günü gerçekleşecek yürüyüş nedeniyle bazı seferlerde değişikliğe gidildiğini duyurdu.

Güncel

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın için planlanan 41 seferin iptal edildiğini duyurdu.

Ekonomi

THY ile AnadoluJet'in Trabzon'a yapacağı bazı seferler, 15 Aralık Cuma Trabzon Havalimanı'nda yapılacak pist çalışmasından dolayı iptal edildi.

Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Gündem

İzmir'de şiddetli rüzgar nedeniyle arabalı vapur seferleri geçici süreyle durduruldu.