• USD 32,42
  • EUR 34,86
  • ALTIN 2.432,12
  • BİST100 10.083
  • BTC 64.400

Sefer iptali Haberleri

Sefer iptali haberleri ve güncel Sefer iptali gelişmeleri, Sefer iptali ile ilgili tüm video, Sefer iptali fotoğrafları ve Sefer iptali haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) 8 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Güncel

Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) 18 Nisan tarihindeki bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Güncel

Megakent'te bu sabah itibarıyla etkili olan fırtına nedeniyle deniz ulaşımına sınırlama getirilirken güvenlik amacıyla bazı seferler iptal edildi.

Gündem

Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak birçok sefer iptal oldu.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'nın Berlin Havalimanı'nda yapılacak güvenlik personeli grevi nedeniyle yarınki bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Gündem

THY olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün Antalya varış ve kalkışlı toplam 11 seferini iptal ettiğini duyurdu.

Gündem

Çanakkale'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle 4 Aralık Pazartesi (bugün) Gökçeada'ya yapılması planlanan feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Gündem

İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak birçok sefer, olumsuz hava şartları sebebiyle iptal oldu

Gündem

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.