• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.075

Silahlı saldırı Haberleri

Silahlı saldırı haberleri ve güncel Silahlı saldırı gelişmeleri, Silahlı saldırı ile ilgili tüm video, Silahlı saldırı fotoğrafları ve Silahlı saldırı haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Konya Ereğli'de pastanenin bahçesinde masada otururken tabancayla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Güncel

Bursa'da bir holding binasını kurşunladıktan sonra kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Güncel

Rize’de bir şahıs tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldürdü.

Güncel

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kiracısı tarafından silahla yaralanan iş yeri sahibi hastaneye kaldırıldı.

Dünya

ABD'nin Tennessee eyaletindeki Memphis kentinde, parkta düzenlenen partiye yönelik silahlı saldırıda 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

Güncel

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde iddiaya göre kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Dünya

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da, son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Güncel

İstanbul Beşiktaş’ta bir büfede tost yiyen adam ücret konusunda çıkan tartışmada çalışan tarafından silahla bacağından vuruldu.

Gündem

İstanbul Beyoğlu’ndan 3 şüpheli çevreye ateş açtı. Silahlı saldırıda 2’si ağır 5 kişi yaralandı. Yaralananlardan bir kişi ise hayatını kaybetti.

Güncel

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde motosikletle bir kahveye gelen kar maskeli 2 kişi, kahvenin içerisinde tabanca ile havaya doğru ateş etti.

Güncel

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir kıraathaneye gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Dünya

İran'ın güneydoğusunda yer alan Sistan-Beluçistan eyaletindeki silahlı saldırıda, en az 5 polis hayatını kaybetti. Saldırıyı, terör örgütü Ceyşul Adl üstlendi.