• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.987

Taraftar Haberleri

Taraftar haberleri ve güncel Taraftar gelişmeleri, Taraftar ile ilgili tüm video, Taraftar fotoğrafları ve Taraftar haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Avrupa Futbol Şampiyonası maçı öncesi Avusturya taraftarlarının "Almanya Almanlarındır, yabancılar dışarı" tezahüratları nedeniyle Alman polisinin soruşturma başlattığı bildirildi.

Spor

A Milli Futbol Takımı’nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda oynayacağı Gürcistan maçı öncesinde Türk taraftarlar, Dortmund sokaklarını kırmızı-beyaza çevirdi.

Spor

Polonya ile A Milli Futbol Takımı'nın, PGE Narodowy Stadyumu'nda oynadığı özel maçı 48 bin 677 taraftar izledi.

Spor

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi, sarı-kırmızılı takım taraftarlarına uyarı yaptı.

Spor

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan Sarı-kırmızılı taraftarlar, o sırada tesislerin önünden geçen Fenerbahçe formalı bir...

Spor

Şampiyon Galatasaray Kadın Futbol Takımı, erkek futbol takımının evinde Sivasspor ile oynadığı maçın devre arasında taraftarı selamladı.

Spor

Sivasspor’un Yiğido Gençlik taraftar grubu, Galatasaray maçı öncesi sporculara mektup gönderdi.

Güncel

İzmir'in Konak ilçesinde Göztepeli taraftarların kutlamaları sırasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı.

Spor
Güncel

Diyarbakır’da yaşayan bir Galatasaray taraftarı evinin dış cephesini sarı-kırmızıya boyayarak 'M. Icardi' yazdırdı. Taraftarın çektiği görüntüyü Mauro Icardi sosyal medya...

Spor

Taraftarlar oy pusulalarının üzerine Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu ve Kerem Demirbay'ın ismini yazarak mührü isimlerin altına bastı.

Spor

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi Olympiakos’un güvenlik nedeniyle rövanş maçını başka bir ülkede oynamak istediği söylentilerine Yunan ekibinin...