• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.750

Tekne Haberleri

Tekne haberleri ve güncel Tekne gelişmeleri, Tekne ile ilgili tüm video, Tekne fotoğrafları ve Tekne haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında gezi teknesinde yaralanan kişi, Sahil Güvenlik ekiplerinin desteğiyle hastaneye ulaştırıldı.

Dünya

Mozambik'te olumsuz hava koşulları ve aşırı yük nedeniyle bir teknenin alabora olması sonucu, aynı aileden 8 kişi yaşamını yitirdi.

Güncel

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çalındıktan sonra kayalıklara vuran ve terk edilen teknenin motoru, buzdolabı ve bazı teknik donanımları çalındı.

Dünya

Göçmenlerin umut yolculuğu bir kez daha trajediyle sonuçlandı. Akdeniz'i geçmeye çalışan bir göçmen teknesinin alabora olması nedeniyle biri çocuk 8...

Güncel

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaklaşık 45 bin dolar değerindeki tekne alevlere teslim oldu.

Güncel

Bursa'nın Mudanya ilçesinde BUDO iskelesinin yanındaki tekne battı.

Dünya

Mozambik’te kapasitesinin üzerinde yolcu alan bir geminin batması sonucu 97 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Meksika üzerinden ABD'ye geçmeye çalıştığı tahmin edilen sekiz Çinli mülteci, teknelerinin alabora olması sonucu yaşamını yitirdi. Bir kişi sağ kurtuldu

Dünya

Tunus'un güney kıyıları açıklarında düzensiz göç girişimi esnasında tekneleri alabora olan göçmenlerden 5'inin cesedine ulaşıldı, 663 göçmen ise kurtarıldı.

Dünya

Senegal'in kuzeyinde kaçak yollarla İspanya'ya geçmeye çalışan düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin alabora olması sonucu 26 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

İzmir'in Dikili ilçesinde batan balıkçı teknesindeki kayıp iki kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Böylece can kaybı 4'e çıktı.

Dünya

Brezilya'da bir tekne faciası yaşandı. Bahia eyaletinde yolcu teknesinin alabora olması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. Kayıpları arama çalışmaları sürüyor.