• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.922

TFF Haberleri

TFF haberleri ve güncel TFF gelişmeleri, TFF ile ilgili tüm video, TFF fotoğrafları ve TFF haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), seçimli genel kurulun 18 Temmuz'da yapılacağı yönündeki kararına destek verdi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, A Milli Takım ile ilgili "A Milli Futbol Takımı ile ilgili iyi bir...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), vefat eden eski milli futbolcu Mehmet Işıkal için başsağlığı mesajı yayımladı.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da da bir dönem başkanlık görevi üstlenen İsmail Uyanık, TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Spor

TFF'de görevinden istifa eden Talat Papatya'nın yerine Volkan Can'ın getirildiğini duyurdu.

Spor

Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleriyle ilgili açıklama yayımlayarak, seçimin haziran ayının ilk haftası yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk, Kadın Futbolu ve Sürdürülebilirlikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Müderrisgil ile Dış İlişkiler Kurulu Başkanı...

Spor

2013-2015 yıllarında Trabzonspor Kulübü'nün başkanlığını yapan İbrahim Hacıosmanoğlu federasyon başkanlığına adaylığını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski başkanlarından UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Spor

İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu heyeti, Arnavutluk'ta gerçekleştirilen UEFA Bölgesel Federasyonlar Stratejik Toplantısı'na katıldı.

Spor

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, ''Bugün tek bir gündemimiz vardı, o da TFF'nin seçim tarihi. Hemfikir olduğumuz konu, ülke futbolunun...