• USD 32,51
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.441,85
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900

Tokyo Haberleri

Tokyo haberleri ve güncel Tokyo gelişmeleri, Tokyo ile ilgili tüm video, Tokyo fotoğrafları ve Tokyo haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camisi'nde bayram namazı kılındı.

Kültür Sanat

Japonya'nın başkenti Tokyo'da iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk mutfağı tanıtılıyor.

Spor

Dünyanın en büyük 6 maratonundan biri olan Tokyo Maratonu, koşuldu. Erkeklerde Kenyalı Kipruto, kadınlarda da Etiyopyalı Kebede, parkur rekoru kırarak...

Dünya

Japonya'nın başkenti Tokyo ve çevresinde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışında yaralananların sayısı 240'a çıktı.

Dünya

Tokyo'nun en büyük balık pazarında gerçekleşen açık artırmada, 227 kilogram ağırlığındaki mavi yüzgeçli ton balığı 800.000 dolara satıldı.

Dünya

Japonya’nın başkenti Tokyo'da bir trende bıçaklı saldırıa bulunuldu. Saldırgan polis tarafından gözaltına alınırken, saldırıda 4 kişi yaralandı.

Dünya

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Haneda Havalimanı pistinde 5 kişinin hayatını kaybettiği, yolcu uçağı ile sahil güvenlik uçağının çarpışmasının ardından 100'den fazla...

Dünya

Japonya'nın Dönem Başkanlığında buluşacak G7 ülkelerinin Dışişleri Bakanları Gazze, Ukrayna ve Hint-Pasifik konularını ele alacak.