• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.350

Vize Haberleri

Vize haberleri ve güncel Vize gelişmeleri, Vize ile ilgili tüm video, Vize fotoğrafları ve Vize haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Ekonomi

İstanbul Havalimanı'nı kullanarak Meksika, Panama, Kolombiya ve Venezuela'ya transit seyahat edecek 10 ülkenin vatandaşlarına, elektronik havalimanı transit vizesi şartı getirildi.

Dünya

Yeni Zelanda hükümeti fazla göçü sürdürülemez olarak niteleyerek çalışma vizesi programında değişiklikler yapıldığını açıkladı.

Gündem

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, Tacikistan’ın umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarının Türkiye’ye yapacakları seyahatlerinde uygulanan vize muafiyetinin kaldırıldı.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanlığı, Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi yetkililerine ve Suriye'deki 10 yetkiliye yönelik vize kısıtlaması uygulayacaklarını duyurdu.

Gündem

Schengen vizesinde zorlu süreç devam ediyor. AB ülkelerine gitmek isteyen vatandaşlar aylar sonrasına bile randevu bulamıyor.

Dünya

Güney Afrika ülkelerinden Malavi, turizm ve ticareti güçlendirmek amacıyla 79 ülkeyle vizeleri kaldırdı.

Dünya

İran turizmi canlandırmak amacıyla 4 Şubat itibarıyla 28 ülkeyle vizeleri tek taraflı kaldırdığını duyurdu.

Genel
Gündem

Almanya'ya vizesiz seyahat ederek giden ve burada 90 günü aşan İsrail vatandaşlarının, 3 ay daha kalabilecekleri duyuruldu.

Ekonomi

Avustralya’da hükümet zengin yatırımcılara ülkede yaşama hakkı veren “Altın vize” uygulamasını kaldırdığını açıkladı.

Dünya

Pandemi sonrası zayıf toparlanmanın ardından çözüm arayışlarını sürdüren Çin, son olarak genişletilmiş vizesiz programını duyurdu.

Dünya

Kosova vatandaşları, 2024 yılına Şengen Bölgesi'ne vizesiz seyahat hakkını elde ederek başladı.