• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Yemen Haberleri

Yemen haberleri ve güncel Yemen gelişmeleri, Yemen ile ilgili tüm video, Yemen fotoğrafları ve Yemen haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Yemen açıklarında 45 kişiyi taşıyan göçmen teknesinin alabora olması sonucu 41 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin kurtarıldığı bilgisine yer verildi.

Gündem

Türkiye, Yemen'de taraflar arasındaki gerilimi düşürmeye yönelik bazı hususlarda mutabakata varılmasını memnuniyetle karşıladı.

Dünya

İsrail’e ait yaklaşık 20 F 15 uçağı tarafından vurulan Yemen’in Hudeyde Limanı, göklere yükselen dev alev ve dumanlarla son yılların...

Dünya

Yemen'deki Husiler, İsrail'in Hudeyde kentine saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 6'ya yükseldiğini duyurdu.

Dünya

ABD destekli İsrail, Yemen'deki Hudeyde Limanı'na hava saldırısı düzenledi. İran ve Yemen hükümetleri, saldırıyı sert bir şekilde kınadı ve uluslararası...

Dünya

İsrail savaş uçakları, Yemen'e hava saldırısı başlattı.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde İsrail'e ait bir gemiyi ve İsrail'in Eylat kentindeki askeri noktaları hedef aldıklarını açıkladı.

Dünya

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Yemen'de Husilerin kontrolündeki bölgede İran destekli bir Husi radar sahasını yok ettiklerini duyurdu.

Dünya

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Yemen'de Husilerin kontrolündeki bölgede İran destekli bir Husi radar sahasını yok ettiklerini açıkladı.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, Arap Denizi'nde İsrail'e ait bir gemiyi balistik füzeyle vurduklarını duyurdu.

Dünya

Yemen'de İran destekli Husiler, Kızıldeniz ve Hint Okyanusu’ndaki iki gemiyi seyir füzesi ve insansız deniz aracıyla vurduklarını belirtti.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, deniz saldırılarında kullanılmak amacıyla "Tufan 1" adlı taarruz botu geliştirdiğini açıkladı.