• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900

Yemen Haberleri

Yemen haberleri ve güncel Yemen gelişmeleri, Yemen ile ilgili tüm video, Yemen fotoğrafları ve Yemen haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Yemen'deki Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisine ve İsrail’in güneyindeki kıyı kenti Eilat’taki hedeflere füze ve insansız hava araçlarıyla saldırdığını...

Dünya

Yemen’deki İran destekli Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi, “Yemen Cephesi’nin” ABD, İsrail ve İngiltere’nin denizlerdeki hedeflerine karşı operasyonlarının sürdüğünü belirterek, bu...

Dünya

ABD, Yemen'deki İran destekli Husilerin kontrolünde bulunan bölgelerden ateşlenen bir gemisavar balistik füzeyi ve dört insansız hava aracını (İHA) düşürdüğünü...

Dünya

ABD, dünyanın en kötü insani krizlerinden birinin yaşandığı Yemen'de hükümet ile ekonomik büyümeyi hızlandırmak amacıyla 5 yıllık yardım anlaşması imzaladı.

Dünya

ABD, Yemen'deki Husilerin kontrol ettiği bölgeden, Aden Körfezi'nden geçiş yapan gemileri hedef alan balistik füze ateşlendiğini bildirdi.

Dünya

ABD, Yemen'deki İran destekli Husilere ait hava savunma sistemi, yer kontrol istasyonu ve Kızıldeniz üzerinden fırlatılan bir insansız hava aracı...

Dünya

Yemen'de İran destekli Husiler, Kızıldeniz, Umman Denizi ve Hint Okyanusu'nda İngiltere ve İsrail'e ait 3 geminin vurulduğunu duyurdu.

Dünya

Aden Körfezi'nde bir geminin yakınına füze isabet ettiği aktarılırken gemide herhangi bir hasarın veya mürettebatta yaralanmanın olmadığını belirtti.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi, Filistin meselesindeki tutumlarından taviz vermeyeceklerini ve bu konuda geri adım atmayacaklarını söyledi.

Dünya

Yemen’deki Husiler, kasım ayından bu yana Kızıldeniz ile Umman Denizi’nde İsrail, ABD ve İngiltere’ye ait 86 gemiyi hedef aldıklarını duyurdu.

Dünya

ABD, Yemen'deki İran destekli Husi kontrolündeki bölgelerde dört uzun menzilli insansız hava aracı sisteminin imha edildiğini duyurdu.

Dünya

Yemen’deki İran destekli Husiler son 72 saatte Aden Körfezi ve Kızıldeniz'de dördü gemilere olmak üzere altı saldırı düzenlediklerini açıkladı.