• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Yıldırım Haberleri

Yıldırım haberleri ve güncel Yıldırım gelişmeleri, Yıldırım ile ilgili tüm video, Yıldırım fotoğrafları ve Yıldırım haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Rize'de bir kişi, yakınına yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Olayda bir kişinin de yaralandığı bildirildi.

Güncel

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kağıt fabrikası ve yanındaki geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangın ekiplerce kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Güncel

Bursa'da bir kişi anten tamiri için çıktığı 5 katlı binanın çatı katından beton zemine çakıldı. Yaşlı adam hayatını kaybetti.

Güncel

Kocaeli Gebze'de şiddetli sağanak yağışı sırasında düşen yıldırımda koyunlarını kaybeden çiftçi Engin Elmas, hayvanlarının telef olmasıyla yıkıldı.

Güncel

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yıldırım isabet eden caminin minaresinde hasar oluştu, kopan parçaların isabet ettiği müezzin hafif yaralandı.

Güncel

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinden Ovacık ilçesindeki yaylaya götürdüğü koyun koyunlarına yıldırım isabet etmesi sonucu 16 küçükbaş hayvan telef oldu. Hayvanlarının çoğunu...

Güncel

Ağrı'da yaylada hayvan otlatırken yıldırım isabet eden çoban ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Güncel

Ardahan'da meydana gelen yıldırım düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Ardahan'da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış, gök gürültülüsü ve fırtınalıların...

Dünya

Yunanistan'ın Halkidiki plajında bir aile denize girerken yıldırım düştü, 13 yaşındaki çocukları hayatını kaybetti.

Güncel

Mardin'in Artuklu ilçesinde Şakir Nuhoğlu Camii minaresine yıldırım düştü.

Güncel

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Güncel

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde gökyüzünü şimşekler aydınlattı, dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.